Koi Netwerk

Zoeken naar Koi:

Informatie Koinetwerk

Uitleg koiaanbod:
Uitleg koiaanbod
 1. Dit is een normale afbeelding
 2. Door op het sterretje te klikken (hiervoor moet u wel zijn geregistreerd) kunt u op eenvoudige wijze een koi toekennen aan uw favorieten, bij alle kois die door u zijn toegevoegd aan uw favorieten is het sterretje geactiveerd. U kunt uw kois weer uit uw favorieten verwijderen door in de navigatiebalk bovenin op de link te klikken "mijn favorieten" deze is geel gekleurd net als de actieve sterren. Meer hierover hieronder bij: Uitleg favorieten.
 3. Het HQ plaatje bij een koi wil zeggen dat het hier gaat om een "High Quality" koi.
 4. Zodra een koi verkocht is, zal de dealer dit kenbaar maken met de half-transparante tekst "Verkocht!" over de foto.
 5. Zodra een koi gereserveerd is, zal de dealer dit kenbaar maken met de half-transparante tekst "Gereserveerd" over de foto, U kunt als u een koi erg mooi vind bij de desbetreffende dealer een offerte opvragen over deze koi, door kenbaar te maken aan de dealer dat u echt geinteresseerd bent in een koi, dan kan de dealer deze voor u reserveren, op die manier kan niemand anders meer deze koi afnemen. U kunt een koi echter maar voor enige tijd reserveren, de dealer vertelt u hier graag meer over.
 6. Het zal geregeld voorkomen dat er akties op de koinetwerk staan, deze zullen dan op deze manier worden aangegeven.
Uitleg video:
Uitleg Video
 1. Hiermee zet u de video aan of op pauze.
 2. Hiermee zet u het geluid harder of zachter, aan of uit.
 3. Hiermee bekijkt u de video in normale of in HD (High Definition) kwaliteit, deze staat standaard op HD, heeft u echter een trage internet verbinding, dan is het aan te raden deze uit te zetten.
 4. Hiermee kunt u de video op volledige resolutie (schermvullend) bekijken, op die manier kunt u de koi heel erg goed bekijken.
Uitleg favorieten:
Uitleg favorieten
 1. Zodra u op de link "Mijn favorieten" klikt komt u in het scherm terecht met de door u geselecteerde favorieten, hier kunt u op een makkelijke manier uw kois bekijken en vergelijken.
 2. Door op het kruisje te klikken rechtsboven naast de koi, kunt uw koi uit uw favorieten lijst verwijderen, voordat u dat doet zult u eerst een waarschuwing krijgen met de tekst "Weet u zeker dat u deze koi wilt verwijderen uit uw favorieten?" Kies ja of nee om te bevestigen.
 3. Met het selectie vakje kunt u aangeven van welke kois u een offerte wil aanvragen, voorbeeld: U heeft 10 koi in uw favorieten staan en wilt graag van 2 een offerte ontvangen, dan zet u bij de desbetreffende koi het vinkje aan.
 4. Om uw kois automatisch door te mailen naar de desbetreffende dealers, hoeft u alleen nog maar op deze knop te drukken, omdat u bij het registratieformulier al uw gegevens al hebt ingevuld, zal bij de dealers meteen bekend zijn wie er interesse heeft in de kois. De dealer neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Copyright Koinetwerk.com